Tdp'den Hastane Personeline Dergi Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Tdp'den Hastane Personeline Dergi Hediyesi

Tdp\'den Hastane Personeline Dergi Hediyesi

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmesine başlatılan Kuzey ’in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında hazırlanan derginin dağıtımına devam edildi.

30.01.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmesine başlatılan Kuzey 'in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında hazırlanan derginin dağıtımına devam edildi.

1000 adet olarak hazırlanan dergi son olarak Bartın Devlet Hastanesi personeline ve hastanede bulunan hasta yakınlarına hediye edildi. Dergiyi alarak inceleyen vatandaşlar, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerini kutladı. 24 sayfadan oluşan dergide Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü projelerin tanıtımları yer alıyor. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tdp'den Hastane Personeline Dergi Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement