Tdp'den Öğrencilere İlköğretim Haftası Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Tdp'den Öğrencilere İlköğretim Haftası Hediyesi

Tdp\'den Öğrencilere İlköğretim Haftası Hediyesi

Ordu’nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri tarafından ilköğretim haftası nedeniyle öğrencilere bayrak, kırtasiye ürünleri ve çeşitli hediyeler verildi.

29.09.2015 16:10

Ordu'nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri tarafından ilköğretim haftası nedeniyle öğrencilere bayrak, kırtasiye ürünleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Fatsa Ali Rıza Demircan İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle buluşan Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekiplerine Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk de eşlik ederek öğrencilere hediyeler verdiler.

Fatsa TDP Polis Büro Amirliği'nde görev yapan polisler öğrencilere yaptığı konuşmada, "Polisler sizin ve tüm iyilerin dostlarıdır. Polislerden kesinlikle korkmayınız. Polisler çocuklara hiç zarar vermez. Ne zaman yardıma ihtiyacı olsa birinin, hep polisler yardıma gelir. Dışarıda yürürken hep kaldırımlardan yürüyünüz. Okula giderken servise bindiğimiz zaman kesinlikle ayakta gitmeyin. Her zaman koltuklarınızda oturarak gidiş geliş yapın" dedi.

Öğrencilere balon, kırtasiye ve bayraklar hediye eden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri hem öğrencilerden hem de velilerden bu yapmış oldukları örnek davranışlardan dolayı takdir topladı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tdp'den Öğrencilere İlköğretim Haftası Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement