Tdp, Huzur Toplantılarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Tdp, Huzur Toplantılarını Sürdürüyor

Tdp, Huzur Toplantılarını Sürdürüyor

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği’nin uygulamaya koyduğu ‘Huzur Toplantıları’ devam ediyor.

25.09.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği'nin uygulamaya koyduğu 'Huzur Toplantıları' devam ediyor.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli tarafından çeşitli konularda vatandaşları bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve polis-halk ilişkilerini geliştirmek amacı ile düzenli olarak mahalle huzur toplantıları yapılıyor. Bu kapsamdaki toplantıların son adresi Kızılcaoba Mahallesi oldu. Mahalle içersinde yer alan ve vatandaşların yoğun olduğu Şehit Er Mehmet İnan Parkı'na giden TDP ekipleri, vatandaşların geniş katılımıyla burada "Huzur Toplantısı" gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda vatandaşlar; telefonla dolandırıcılık, evden hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, sahte para kullanımı konularında bilgilendirildi. Vatandaşlar yine, banka ATM'lerini kullanırken dikkatli olunması, şifrelerin kimseyle paylaşılmaması, dilencilere, şüpheli şahıslara karşı dikkatli ve duyarlı olunması gerektiği yönünde bilgilendirilerek uyarıldı. Ayrıca, İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan "Güvenli Düğün Projesi" kapsamında, vatandaşlara bilgilerin de verildiği toplantıda, düğün merasimlerinde silah, izinsiz ve yetki belgesiz havai fişek atılmaması, düğünlerin saat 23.00'te sonlandırılması gerektiği yönünde gerekli uyarılarda bulunuldu. Vatandaşlara, düğünlerde tespit edilen kamu düzenini bozmaya yönelik meydana gelen olaylarla ilgili olarak kanunlar çerçevesinde gerekli adli ve idari işlemlerin yapıldığı hatırlatıldı.

Toplantıda TDP ekipleri, bir suçla karşılaşılması durumunda, vakit kaybetmeksizin 155 polis imdat hattına bilgi verilmesinin önemi vurgulayarak, her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin de altını çizdiler.

Toplantı, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerinin dinlenmesi ile sona erdi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tdp, Huzur Toplantılarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement