Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), kamp yapan Kuveyt ve Umman Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımlarıyla Yalova’da 2 dostluk maçı yaptı.

02.05.2014 18:41

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), kamp yapan Kuveyt ve Umman Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımlarıyla Yalova'da 2 dostluk maçı yaptı.

Süper ligde mücadele eden YOSK, lige verilen 15 günlük arayı Kuveyt ve Umman Tekerlekli Sandalye Basketbol milli takımları ile maç yaparak değerlendirdi. Yalova Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakaları Yalova Valisi Esengül Civelek, Karamürsel Bey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan da izledi.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ilk maçında Asya Ülkelerarası Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda üçüncü olan Kuveyt ile karşılaştı. Yalova ekibi sahaya Ahmet İkizoğlu, Ahmet Mencik, Eyüp Atırcıoğlu, Vedat Oncar ve Şuayip Kablan'dan oluşan beşlisi ile parkede yer aldı. Rakibine karşı büyük üstünlük sağlayan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ilk yarıyı 42-24 önde tamamlarken, maçı da 83-45 kazanmayı başladı.

İkinci maçta ise YOSK, Erdal, Ali, Bayram, İlhan ve Hamza'dan oluşan yedek ağırlıklı kadro ile Umman Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'na karşı mücadele etti. İlk iki çeyrek dengeli geçerken, Yalova ekibi devre arasına 22-17 önde girdi.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü üçüncü ve dördüncü çeyrekte Umman'a karşı iyi oyununu sürdürdü ve potadaki mücadeleyi 46-29 kazanmayı bildi. Maç sonunda Yalova Valisi Esengül Civelek ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç'a Kuveyt ve Umman Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı yetkilileri desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement