Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Ameliyathane Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Ameliyathane Açıldı

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi\'nde Ameliyathane Açıldı

Tekirdağ Çevre yolunda hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nden bölge halkına daha iyi hizmet verilmesi için ameliyathane açılışı gerçekleştirildi.

06.10.2015 10:53

Tekirdağ Çevre yolunda hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nden bölge halkına daha iyi hizmet verilmesi için ameliyathane açılışı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde implant, periodonti ve her türlü ağız diş, çene ameliyatlarının yapılacağı ameliyathane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Diş Hastanesi yöneticileri ve çalışanlarının katılımıyla hizmete açıldı.

Hizmete açılan ameliyathane ile hastaların sevk çilesine son verileceği belirtildi. Ameliyathanenin açılmasıyla eksik olan Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Ağız ve Diş Çene Cerrahisi Uzmanı, Periodontoloji, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi uzmanlarının görevlerine başladığı, ilk ameliyatın da başarıyla gerçekleştirildiği bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Ameliyathane Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement