Tekirdağ'da Belediye Meclis Üyeleri, Gıdadan Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Belediye Meclis Üyeleri, Gıdadan Zehirlendi

Tekirdağ\'da Belediye Meclis Üyeleri, Gıdadan Zehirlendi

TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi'nin Ekim ayı ikinci meclis toplantısında üyelere ikram edilen kuru pasta ve aşureden yiyen 10 üye, rahatsızlanarak hastanede tedavi gördü.

13.10.2016 16:35

TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi'nin Ekim ayı ikinci meclis toplantısında üyelere ikram edilen kuru pasta ve aşureden yiyen 10 üye, rahatsızlanarak hastanede tedavi gördü.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı ikinci meclis toplantısı dün Büyükşehir Belediye Başkanı Kadil Albayrak başkanlığında Yılmaz İçöz Sahnesi'nde gerçekleştirildi. Toplantının ardından belediye meclis üyelerine kuru pasta ve aşure ikramı yapıldı. Bunun üzerine 10 kişi mide ve karın ağrısı şikayeti ile bulundukları ilçelerde hastaneye gitti. Rahatsızlananlar arasında bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, sabah evinden belediyeye geleceği sırada tekrar rahatsızlanması üzerine özel bir hastaneye giderek tedavi oldu. Baysan, "Hastanede gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Muhtemelen dün yediğimiz bir poğaçadan oldu. Doktorlar bir serum taktılar. Şimdi iyiyim" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, meclis toplantısının ardından dağıtılan ikramın zehirlenmeye neden olmasıyla ilgili araştırma başlattıklarını söyledi. Albayrak, ikramlardan en çok kendisinin yediğini belirterek, "Bazı arkadaşlarımızda biraz rahatsızlanmalar olmuş. Ama en çok ben yedim bende bir şey yok. Bu konuyla ilgili olarak araştırılması için talimat verdim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Belediye Meclis Üyeleri, Gıdadan Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement