Tekirdağ'da Gençlik Haftası'nda Ödüllü Satranç Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Gençlik Haftası'nda Ödüllü Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Tekirdağ\'da Gençlik Haftası\'nda Ödüllü Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ’1. Süleymanpaşa Satranç Turnuvası’ adı altında ödüllü satranç turnuvası düzenleyecek.

06.05.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında '1. Süleymanpaşa Satranç Turnuvası' adı altında ödüllü satranç turnuvası düzenleyecek.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısında gerçekleştirilen görüşmede gündemin 12. maddesi olarak meclise sunulan madde ile ilgili dereceye giren yarışmacılara madalya, kupa ve 4 bin 500 TL para ödülü verilebilmesi konusunda meclisten onay alındı.

SATRANÇ ÜSTADI SUAT ATALIK DA TURNUVAYA KATILACAK

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından yapılan açıklamada organizasyonun Satranç Federasyonu ile birlikte düzenleneceği ve Gençlik Merkezi'nde yapılacağı bilgisi verilirken satranç üstadı Suat Atalık'ın da organizasyona katılacağının altı çizildi.

Meclis üyelerinin tamamının kabul oyu kullandığı madde sonrası turnuva ile ilgili çalışmalar hızlandırılırken yarışma ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Gençlik Haftası'nda Ödüllü Satranç Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement