Tekirdağ'da Koruyucu Aile Eğitimlerinin Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Koruyucu Aile Eğitimlerinin Sertifika Töreni Yapıldı

Tekirdağ\'da Koruyucu Aile Eğitimlerinin Sertifika Töreni Yapıldı

Tekirdağ'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü,, koruyucu aileler için düzenlenen eğitimlerin ilk bölümünün sertifika törenini yaptı.

23.02.2015 10:59  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, koruyucu aileler için düzenlenen eğitimlerin ilk bölümünün sertifika töreni yapıldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz, 42 koruyucu aileye sahip olduklarını, bu sayıya sadece 2 yılda ulaşıldığını belirterek, "2012 yılının Aralık ayında 'Gönül elçileri' projesi ilk başladığında bu görev bana verilmişti. O gün 7 aileydik. Bugün ise 42 aileye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz bir yıl içinde 59 aileye ulaşmaktır. Koruyucu ailelerin bir kısmı komşulardan görerek başvuru yaptı. Bu şekilde koruyucu aile oldular. Arkadaşı ile birlikte evlat edinme veya koruyucu aileden bilgi almak için gelenleri görmek inanın ki beni ve arkadaşlarımı çok mutlu etti. Şimdi 9 parçalı bir eğitimin 6 bölümünü tamamladılar. Bu eğitimden sonra artık sertifika aldılar. Bu işi artık bilinçli sertifikalı bir şekilde yapacaklar. Yaptıkları işin çok kutsal bir görev olduğunu buradan söylemek istiyorum. Ben hepsine devletim adına, milletim adına çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Törene Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcıları Nurşen Mutlu, İbrahim Borazan ve İdris Sevih katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Koruyucu Aile Eğitimlerinin Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement