Tekirdağ'da Köy Yollarının Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Köy Yollarının Yapımı Devam Ediyor

Tekirdağ\'da Köy Yollarının Yapımı Devam Ediyor

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel yapımı devam eden Çorlu ilçesi Misinli-İğneler köyleri ile Kırkgöz-Esenler köyleri arasındaki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

02.08.2013 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel yapımı devam eden Çorlu ilçesi Misinli-İğneler köyleri ile Kırkgöz- Esenler köyleri arasındaki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Çorlu ilçesi Misinli - İğneler köyleri arasında yapımına devam eden yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını inceleyen İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, yaz aylarının asfalt sezonu olduğunu, sonbahar yağmurları gelmeden planlanan bütün çalışmaların tamamlanması gerektiğinin altını çizdi.

Bugüne kadar ki çalışmaların planlanan program dahilinde devam ettiğini belirten Yel, eksik olan yol çizgilerinin ve trafik işaretlerinin de en kısa zamanda tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Çorlu ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan Kırkgöz-Esenler- Muratlı ilçe sınırı (Kırkkepenekli) güzergahında başlayan asfalt yapım çalışmaları hakkında İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu'ndan bilgi alan İl Genel Sekreteri Mustafa YEL, 2013 Yılı KÖYDES Programı kapsamında bulunan yolun 4 km, 2. Kat asfalt sathi kaplaması yapılacağını belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Köy Yollarının Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement