Tekirdağ'da Midibüs Yangını - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da Midibüs Yangını

Tekirdağ\'da Midibüs Yangını

Tekirdağ’da park halinde bulunan bir servis midibüsü, yanarak kullanılamaz hale geldi.

22.02.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da park halinde bulunan bir servis midibüsü, yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesi Barbaros caddesi Yelken Kulübü yakınında sahil kenarında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yelken Kulübünün yanında park halinde bulunan Tuncay Ç.'ye ait park halindeki 59 KS 922 plakalı servis midibüsünde bir anda alevler yükselmeye başladı. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

İtfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra olumsuz bir durum yaşanmaması adına uzun süre soğutma çalışması yürüttü. Yangının ardından servis midibüsü kullanılamaz hale geldi.

Olaya tanıklık eden Şenol Cesur isimli bir vatandaş, "Arka koltuktan yangın başladı. Camlar birer birer patlamaya başladı, bütün otobüse yayıldı. Ardından biz de arkadaşlarla itfaiyeye haber verdik. İtfaiye ekipleri gelip yangını söndürdü. Yangında herhangi bir kundaklama söz konusu değil. Yangın kendi kendine çıktı" dedi.

Bir diğer görgü tanığı Fertit Şalcı ise, "Bir anda arabanın arka koltuğundan alevler yükselmeye başladı. Arkadaş dedi ki araba yanıyor. Hemen 155'i aradık, itfaiyeyi aradık. O anda da geldiler, zaten gelene kadar camlar patlamaya başladı. Şoför, aracı park edip gitti. 10 dakika sonra da yangın çıktı" şeklinde konuştu.

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini belirlemek için olayla ilgili çalışma başlattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da Midibüs Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement