Tekirdağ'dan Kareler" Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kareler" Fotoğraf Sergisi

TMMOB'un 60. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

20.10.2014 16:29

Süleymanpaşa ilçesinde, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) 60. kuruluş yılını kutlama etkinlikleri kapsamında, " Tekirdağ'dan Kareler" fotoğraf sergisi açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TMMOB Tekirdağ Temsilciliği üyeleri, Tekirdağ Mimarlar Odası sergi salonunda, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) ve Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) fotoğrafçılarına ait Tekirdağ'ı konu alan fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi.

TMMOB Tekirdağ Temsilciliği İl Koordinasyon Kurul Sekreteri Cemal Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, serginin, TMMOB'nin 60. kuruluş yılı dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerden biri olduğunu söyledi.

Sergideki fotoğrafların, Tekirdağ'ın farklı karelerini ön plana çıkaran enstantaneler olduğunu ifade eden Polat, şöyle konuştu:

"Bu sergiyi, Tekirdağ'ın değişik karelerini ön plana çıkararak, kentin bundan sonraki yapılaşmasında, gelecekte oluşacak mimari yapısında bize hem örnek olması hem de fikir vermesi açısından, tarihi dokularımız konusunda da toplumumuzu bilinçlendirmek amacıyla düzenledik."

Polat, sergide Tekirdağ'ın farklı bölgelerinde çekilmiş 50 fotoğrafın yer aldığını ve serginin 31 Ekim'e kadar gezilebileceğini kaydetti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kareler' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement