Iğdır Üniversitesi Rektörü Yılmaz'dan NKÜ'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Iğdır Üniversitesi Rektörü Yılmaz'dan NKÜ'ye Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Rektörü Yılmaz\'dan NKÜ\'ye Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i ziyaret etti.

15.02.2014 16:44  Güncelleme: 17:10

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i ziyaret etti.

NKÜ'den yapılan açıklamaya göre, NKÜ rektörlük binasındaki ziyarette, Şimşek ile Yılmaz bir süre görüştü. Daha sonra iki rektör NKÜ kampüsünü gezdi. Ziyaret sonunda Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yılmaz'a NKÜ plaketi hediye ederek teşekkür etti.

NKÜ 2013'ün en iyilerini seçiyor

NKÜ,  2013'ün en iyilerini seçiyor.

Üniversiteden yapılan açıklamada, NKÜ Müzik Topluluğu koordinatörlüğünde düzenlenen "NKÜ Medya Ödülleri" etkinliği kapsamında 17 farklı kategoride, 195 aday arasında gerçekleşecek oylama sonucunda, dereceye giren sanatçıların NKÜ'ye davet edilerek ödülleri verilecek.

Ödül gecesinde oylamayla seçilen sanatçıların yanında oylama haricinde NKÜ Rektörlüğü ve müzik topluluğunca belirlenen isimlere de onur ödülü takdim edilecek. Her kategoride belirlenen adaylar, internet sitesinden halk oylamasına sunulacak. Her ziyaretçi her kategoride bir oy verme hakkına sahip olacak.

Ödül töreni, 26 Mart'ta yapılacak. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır Üniversitesi Rektörü Yılmaz'dan NKÜ'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement