Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çarşı Grubu'nun kurucularından Ergenç'ten Başkan Albayrak'a ziyaret.

27.12.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Spor Kulübü'nün taraftar grubu Çarşı'nın kurucusu Prof. Dr. Bülent Ergenç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Albayrak ile bir süre görüşen Ergenç'in Çarşı Grubu'nun faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği ve Çarşı Grubu'nun amblemini taşıyan Beşiktaş atkısı ve Atatürk Portresi hediye etti belirtildi.

Açıklamada, Ergenç'e Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında bazı bilgiler veren Albayrak'ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ergenç'e teşekkür ettiği ifade edildi.

Sözleşmeli personele oryantasyon eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından belediyede çalışan sözleşmeli personele oryantasyon eğitimi verildi bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerinde, Büyükşehir Belediyesi Teftiş kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Mustafa Hikmet Erzincan ve Hukuk Müşaviri Orhan Perçinoğlu tarafından sözleşmeli personele çeşitli bilgiler verildi aktarıldı.

Seminere, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan ile daire başkanları ve sözleşmeli personelin katıldığı kaydedildi.

Ergene Kaymakamı Fatih Fızıltoprak'tan Albayrak'a ziyaret

Ergene İlçe Kaymakamı Fatih Kızıltoprak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Albayrak'ı makamında ziyaret eden Kızıltoprak, Albayrak'tan, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Albayrak'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kızıltoprak'a teşekkür etti.

Belediye personeline İş Güvenliği eğitimi verildi

Süleymanpaşa Belediyesi çalışanlarına İş Güvenliği eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu hakkında görevlerinin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışlara sahip olmalarını sağlamak amacıyla çalışanlara Dr. Gökhan Gözde ve çevre mühendisi Bahar Çorbacıoğlu tarafından iş güvenliği ve hijyen eğitimi verildi bildirildi.

Süleymanpaşa Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim kapsamında, Çevre Mühendisi Bahar Çorbacıoğlu'nun iş kazaları, iş sağlığı ve güvenliği, kazalara karşı alınacak önlemler, görev ve sorumluluklar hakkında bilgiler verdiği, iş yeri hekimi Gökhan Gözde'nin ise iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında katılımcılara bilgiler verdildiği kaydedildi.

Velimeşe Çok Programlı Lisesi'nden NKÜ'ye Ziyaret

Velimeşe Çok Programlı Lisesi 12. sınıf öğrencileri Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ziyaret ettiler.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, branşları doğrultusunda Ziraat Fakültesi, Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi gezdirilen öğrencilere, bölüm çalışanları tarafından bölümler ve programlar hakkında bilgi verildi.

Gezi kapsamında öğrencilere ders dışında NKÜ'de sunulan sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve  imkanlar hakkında bilgi verildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement