Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Malkara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

06.04.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

Sanayi sitesinde yapılan genel kurul, divan seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Özdilek, yaptığı konuşmada, 20 yıllık görev süresi içerisinde yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Kendilerinden sonra yönetime gelecek arkadaşların bayrağı daha yukarılara taşımak zorunda olduklarını belirterek, seçilecek arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dilediğini ifade etti. Genel kurulda daha sonra okunan faaliyet raporları ile denetleme kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi.

İlçe Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.

Trafik bölge hastanesinin, sanayi çarşısının üst tarafında kurulduğunu ifade eden Yurdakul, "Burada 6. blokta bazı yerlerimiz var. Buralarını yönetim kurulu ile görüşerek ve cins değişikliği yaparak eczacılara kiralamak üzere iş yeri yapılmasını öngörüyoruz. Karar genel kurulundur" dedi.

Yapılan seçimlerde, Ercan Selvi ve ekibi 71 oy alarak 2 yıllık kooperatif yönetimine seçildi.

Ercan Selvi başkanlığındaki yönetim kurulu, Erol Şahin, Salih Engin, Ali Yaman ve Erdoğan Özcan'dan oluşurken denetleme kuruluna Necati Kılıçkoç, Bahadır Uysal ve Levent Baykal seçildi.  Yurdakul'un yönetim kuruluna sunduğu teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

- Hayrabolu'da okul ve camilerde dezenfekte çalışması yapıldı

Hayrabolu'da tüm okul ve camilerde gribal enfeksiyon hastalıklarına karşı dezenfekte çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada belediye olarak giribal hastalıklara karşı her türlü önlemi aldıklarını, bu çalışmalar kapsamında okul ve camilerde dezenfekte işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

İlçe genelindeki okul ve camilerde  temizlik ve hijyen çalışması yaptıklarını ifade eden Altayoğlu, "Özellikle okul ve camilerimize büyük önem veriyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Anlaştığımız özel bir ilaçlama firması okul ve camilerde dezenfekte çalışması yapıyor. Temizlik grip salgınına karşı etkili bir mücadele yolu. Öğrencilerimizi bu hastalıktan korumak için her türlü fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

-Okulları'na yardım için dayanışma yemeği düzenlediler

Malkara Kültür Ortaokulu, Okul Aile Birliği dayanışma yemeği düzenledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Çeşmeliler, ilçedeki bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Kültür Orta Okulu çatısı altında öğretmen, öğrenci ve veliler olarak bir aile olduklarını belirterek, çocukların eğitim gördüğü, akademik bilgilerle donatılırken sosyalleştiği, hayata hazırlandığı yer olan okullara her alanda sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

Çeşmeliler, yemeğe katılarak katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Yemeğe, belediye başkan vekili Ali İhsan Uslu, siyasi parti temsilcileri ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement