Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'ya bağlı mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

13.05.2015 17:08

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'ya bağlı mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

Meclis Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, Süleymanpaşa'nın tüm mahalleleri ile birlikte en iyi hizmeti alacağını söyledi.

Göreve başladığı günden bu yana 2 defa muhtarlar ile çalıştay gerçekleştirdiklerini ifade eden Albayrak, "Çalıştayların sonunda bir muhtarlar kurulu kuruldu. Bu kurulun üyelerine Büyükşehir Belediyesi binamızda bir oda vereceğiz. Bir sekreterya ile araba da vereceğiz. Muhtarlar kurulu ile sürekli diyalog halinde olacağız. Görüş alışverişinde bulunacağız. Birlikte yöneteceğiz söyleminin altını böylelikle doldurmuş oluyoruz" dedi.

Muhtarlara hediye edilen akıllı telefonların siyasi bir amacının olmadığının vurgulayan Albayrak, şunları kaydetti:

"Bu telefonlar ile artık sürekli iletişim halinde olacağız. Alo 153 Tekirdağ İletişim Merkezi (TEKİM) hattı 24 saat açık. Alo 185 Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) hattı 24 saat açık. Olmadı benim 2 mobil telefonum da 24 saat açık. Muhtarlarımız her zaman bize ulaşabilirler. Ayrıca 15 günde bir iletişim merkezimizden muhtarlarımız aranacak ve istekleri sorulacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştıracağız. Tüm ilçelerimiz olduğu gibi Süleymanpaşa'da Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet yağmurundan nasibini alacak. Muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Gerekli desteği sağlıyoruz sağlamaya da devam edeceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz."

Konuşmanın ardından muhtarların istek ve beklentilerini dinleyen Albayrak, muhtarlara akıllı telefon hediye etti.

Sakatlar Derneği'nden Albayrak'a ziyaret

Tekirdağ Sakatlar Derneği Başkanı Meziyet Erol ve Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Erol ve Çetinkaya ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu ve Tekirdağ'ı engelsiz bir kent haline getirmek için çok çalıştıklarını ifade etti.

- Macaristan Turan Vakfı'ndan Albayrak'a ziyaret

Macaristan Turan Vakfı Başkanı Andras Zsold Biro, beraberindekiler ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamı'nda gerçekleşen ziyarette, Biro ile bir süre görüşen Albayrak, Macaristan halkı ile Tekirdağlıların her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyledi.

Tekirdağ'ın, Macaristan halkı ile köklü dostluk ve kardeşliği olduğunu belirten Albayrak, "Yıllardan beri Tekirdağ Macaristan için önemli bir yer olmuştur. Macaristan'da kardeş şehirlerimiz var. 'Macar Turan Vakfı' Başkanı Biro ile tanışmaktan büyük bir mutluluk duydum. Kendisi ile bundan sonra da beraber olacağız ve işbirliği yapacağız" dedi.

Biro'da, Tekirdağ'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyarete, Macaristan Fahri Konsolosu Erdoğan Erken, Gazeteci Nijat Ayvaz ve Gazeteci Fatih Erge de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement