Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çerkezköy Belediyesi tarafından Edirne ve İstanbul'a "Ramazan Kültür Gezileri" düzenleniyor.

19.06.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediyesi tarafından Edirne ve İstanbul'a "Ramazan Kültür Gezileri" düzenleniyor.

Çerkezköy Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Çerkezköy Belediyesi'nin sosyal ve kültürel projelerinden olan "Ramazan Kültür Gezileri" kapsamında Edirne ve İstanbul'a düzenlenen gezilere ilk gün vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bildirildi.

Açıklamada, düzenlenen gezilere katılan vatandaşların Edirne'de ve İstanbul'da bulunan bir çok cami ve tarihi mekanı da gezme imkanı bulduğu ifade edildi.

Çerkezköy'de her mahallede iftar sofrası etkinliği

Çerkezköy İlçesi'nde, ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağı bildirildi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayı boyunca her mahallede kurulacak iftar sofraları ile vatandaşlar ile birlikte olacağını belirtti.

İlk iftar sofrasının Pazartesi Günü, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki Bahçeli Camisi yanında kurulacağını bildiren Akay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı, "İkinci iftar sofrası 25 Haziran Perşembe günü Kızılpınar'da iki noktada kurulacak, daha sonra belirlediğimiz günlerde diğer mahallelerimizde de iftar sofrası etkinliğimiz Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek."

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Gezileri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ramazan ayında "Kültür Gezileri" düzenleyecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayı boyunca "Kültür Gezileri" kapsamında,  Edirne ve İstanbul'a düzenlenecek olan gezilerden, 11 ilçedeki tüm vatandaşların faydalanabileceği bildirildi.

Kültür Gezileri kapsamında vatandaşların rehber eşliğinde Edirne'de Şükrüpaşa Anıtı, Beyazıt Külliyesi, Eski Cami, Üç Şerefeli Cami, Ulu Cami, Selimiye Cami'ni ziyaret edebileceği belirtilen açıklamada, İstanbul'da ise Eyüp Cami, Pierre Loti ve Feshane'nin gezileceği kaydedildi.

Gezilere katılmak isteyen vatandaşların, Yılmaz İçöz Sahnesi gişesinden biletlerini ücretsiz olarak alabilecekleri ifade edilen açıklamada, 10 yaşından küçük çocukların ise gezilere katılamayacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement