Tekirdağ ve İlçelerinde Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ ve İlçelerinde Kar Yağışı

Tekirdağ ve İlçelerinde Kar Yağışı

Tekirdağ kent merkezi ile Süleymanpaşa, Malkara, Hayrabolu ve Çorlu ilçelerinde gece başlayıp aralıklarla yağan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırdı.

18.01.2016 11:44

Tekirdağ kent merkezi ile Süleymanpaşa, Malkara, Hayrabolu ve Çorlu ilçelerinde gece başlayıp aralıklarla yağan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Kar yağışı nedeniyle yolların kapanmaması için belediye ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı.

Tekirdağ kent merkezinde dün gece yarısından itibaren başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Kısa sürede yüksek kesimler ve evlerin çatıları beyaza büründü. Karayolları 18'inci Bölge Müdürlüğü ekipleri Malkara ve İstanbul istikametlerinin kapanmaması için tuzlama çalışmalarına başladı. Trafik ekipleri ise kar yağışının hızlanması halinde zincirsiz araçların geçişine izin verilmeyeceğini, şu an yolların trafiğe açık olduğu bildirildi. Kar yağışı kent merkezinin yanı sıra Malkara, Hayrabolu ilçelerine etkili oldu.

ÇORLU BEYAZA BÜRÜNDÜ

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kar yağışı sabah saatlerinde etkili oldu. İlçe merkezini beyaza bürüyen kar nedeniyle belediye ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı. Yağış nedeniyle havaalanında yapılması planlanan eğitim uçuşları iptal edildi. Yoğun buzlanmaların olduğu Çorlu, Çerkezköy, Tekirdağ yollarında karayolları ekipleri tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı.

Çorlu havaalanında yapılması planlanan eğitim uçuşları da iptal edildi. Cumhuriyet Meydanındaki kaldırım üzerindeki karlar ise belediye işçileri tarafından temizlendi. Çorlu General Basri Saran stadında oynanması planlanan okullar arası futbol müsabakaları da iptal edildi. Meteoroloji yetkilileri sıfırın altında 3 derece olan hava sıcaklığının düşmesinin beklendiği ve kar yağışının belirli aralıklar ile süreceğini bildirdi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ ve İlçelerinde Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement