Tekkeköy'de Yollar ve Mahalleler İncelendi - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'de Yollar ve Mahalleler İncelendi

Tekkeköy\'de Yollar ve Mahalleler İncelendi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK hizmet politikasıyla ulaşamadıkları hiçbir mahalle, sokak ve evin kalmadığını söyledi.

13.05.2015 15:57

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK hizmet politikasıyla ulaşamadıkları hiçbir mahalle, sokak ve evin kalmadığını söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kırsaldaki mahalleleri ve yolları inceleyerek eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit etti. Başkan yardımcıları ve teknik personelle beraber incelemelerde bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Fen işleri personelimiz, teknik personelimiz ve başkan yardımcılarımız ile ilçemizin kırsalda bulunan mahallelerini dolaşarak yapılması gerekenleri yerinde tespit ettik. Gittiğimiz mahallelerde özellikle muhtar ve vatandaşlarımızı da dinleyerek onlarında görüşlerini aldık. AK hizmet politikamızla elimizin değmediği ulaşamadığımız hiçbir mahalle, sokak, ev kalmadı. Her mahallemiz ilçemizin en ücra köşesindeki kırsal mahallelerimiz dahi AK hizmetlerimizden eşit şekilde yararlandı. Yükseklerde kalan kırsal mahallelerimizin en önemli sorunlarını bir yıl gibi kısa süre içerisinde hallettik. Bu yaz içinde de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte birçok çalışma için planlamalarımızı tamamladık" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'de Yollar ve Mahalleler İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement