Tekkeköy Sele Teslim - Son Dakika
Güncel

Tekkeköy Sele Teslim

Tekkeköy Sele Teslim

Samsun’da öğleden sonra başlayan sağanak yağış nedeniyle Tekkeköy ilçesinde birçok ev, iş yeri ve tarım arazileri sular altında kaldı.

06.06.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da öğleden sonra başlayan sağanak yağış nedeniyle Tekkeköy ilçesinde birçok ev, iş yeri ve tarım arazileri sular altında kaldı.

Sağanak yağış, Tekkeköy ilçesinde su baskınlarına yol açtı. Sel suları bazı evlere ve iş yerlerine zarar verirken, bazı araçlarda sular altında kaldı. Şiddetli yağmur nedeniyle Tekkeköy ilçesi Cinik Mahallesi Karabürük Sokak'taki evleri su su bastı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri sel sularından zarar gören yerlerde çalışmalar yaparken, bazı vatandaşlar da ev ve iş yerlerini kendi imkanları ile temizledi.

Özellikle Tekkeköy ilçesindeki bulvar ve caddelerde etkili olan sağanak yağış sebebiyle bir evin bahçe duvarı yıkıldı. Sel sularından dolayı çok sayıda araç suyun altında kaldı. Selde Tekkeköy ilçesinde 5 ev ve çok sayıda iş yeri, depo, ekili alanlar ve ahırlar sel sularına teslim oldu. Evlerinde mahsur kalan vatandaşları ise AFAD ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kurtardı.

Sel dolayısıyla can kaybı yaşanmazken, mal kayıpları meydana geldi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekkeköy Sele Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement