Teknik Direktör Cesarettin Alptekin'in Vefatı - Son Dakika
Yerel

Teknik Direktör Cesarettin Alptekin'in Vefatı

Çaykur Rizespor'un vefat eden eski futbolcusu ve teknik direktörü Cesarettin Alptekin için Mehmet Cengiz Tesislerinde tören düzenlendi.

03.04.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rize spor'un vefat eden eski futbolcusu ve teknik direktörü Cesarettin Alptekin için Mehmet Cengiz Tesislerinde tören düzenlendi.

Alptekin'in Çaykur Rizespor bayrağına sarılı naaşı, Mehmet Cengiz Tesisleri önüne getirildi. Burada düzenlenen törene, Alptekin'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ofluoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile spor camiasından birçok kişi katıldı.

Bakan Yardımcısı Yardımcı, törendeki konuşmasında, Çaykur Rizespor'un gerçek emeğini çekenlerden birinin Cesarettin Alptekin olduğunu belirterek, "Rize'de emeği geçen kardeşim Alptekin'i rahmetle anıyoruz. Dostlarına ve akrabalarına başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Duaların okunduğu törenin ardından Alptekin'in cenazesi, ambulansla Ardeşen'e götürüldü.

Alptekin'in cenazesi, cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Ortaalan köyünde toprağa verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Teknik Direktör Cesarettin Alptekin'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement