Teknik Direktör Gidiyor, Turgutluspor Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

Teknik Direktör Gidiyor, Turgutluspor Kazanıyor

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Fethiyespor'u 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını artıran Turgutluspor'a teknik direktör değişimi yarıyor.

26.02.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Fethiyespor'u 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını artıran Turgutluspor'a teknik direktör değişimi yarıyor. Bu sezon Koray Cinel ve İbrahim Baş ile çalışan kırmızı siyahlılar, iki teknik adamla yollarını ayrımasının ardından çıktığı ilk maçları kazanmayı başardı. Sezona Koray Cinel ile başlayan Turgutluspor, 18'inci haftada tecrübeli çalıştırıcı ile vedalaşırken, bir sonraki hafta altyapı antrenörü Ercan Kahyaoğlu yönetiminde gittiği Tokatspor deplasmanında 1-0'lık skorla 3 puan aldı.

Geçen hafta da İbrahim Baş'la yolları ayıran Turgutluspor, yine teknik direktörsüz mücadele ettiği bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Dün antrenörler Kemal Akar ve Yılmaz Yıldırım yönetiminde Fethiyespor'a konuk olan Turgutluspor, rakibini 1-0 yenerek 6 maçlık galibiyet özlemine son verdi. Bu arada Başkan Adnan Demirel'in teknik direktörlük için Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılan Selahattin Dinçel'le temas halinde olduğu da belirtildi. Turgutluspor'da Hasan ve İbrahim, Fethiyespor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü. - Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknik Direktör Gidiyor, Turgutluspor Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement