Teksan Sanayi Sitesi Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Teksan Sanayi Sitesi Güzelleşiyor

Teksan Sanayi Sitesi Güzelleşiyor

Eskişehir Teksan Sanayi Sitesi’nde yıllarca çöplük olarak kullanılan alan Büyükşehir Belediyesi tarafından yeşil alana dönüştürülüyor.

19.09.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Teksan Sanayi Sitesi'nde yıllarca çöplük olarak kullanılan alan Büyükşehir Belediyesi tarafından yeşil alana dönüştürülüyor.

Teksan Sanayi Sitesi'nde yıllarca bulunan boş alan esnaf tarafından çöplük olarak kullanılıyordu. Bazı esnaf hurdaya çıkardıkları araçları bile çöplüğe attığı görüldü. Teksan Sanayi Sitesi yönetimi bu alanın yeşil alana çevrilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette çöplüğün yeşil alana dönüştürülmesi için Başkan Büyükerşen'in talimat verildiği öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan Teksan Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı, çöplüğün yıllardır kaldırılamadığını söyledi. Kendilerinin yeşil bir alan istediklerini belirten Karamanlı, "Bizler bu çöplüğün yeşil bir alana ve bu alan içinde vakit geçireceğimiz bir yer olmasını istiyoruz. Bu konuyla ilgili Yılmaz Büyükerşen'den destek istedik. Sağ olsun bizi kırmadı. Buranın yeşil alana dönüştürülmesi için talimatları verdi. Büyükşehir Belediyesi sayesinde buradaki kötü görüntü ortadan kalkacak. Esnafın oturabileceği güzel bir park yapılacak. Esnaf misafirlerini burada ağırlayabilecek. Biz buranın yeşil alan yapılmasına yönelik çalışmaları başlatan Başkan Büyükerşen'e teşekkür ederiz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teksan Sanayi Sitesi Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement