Teksif Çorlu Şubesi'nden Teröre Tepki - Son Dakika
Yerel

Teksif Çorlu Şubesi'nden Teröre Tepki

Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, terör olayların kınadı.

26.08.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, terör olayların kınadı.

Bozan, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde ülkede vahim ve üzücü terör olaylarının meydana geldiğini ve bu durumun kendilerini de olağanüstü derinden yaraladığını belirtti.

Terör örgütü ile girilen çatışmada verilen şehitlerin acısının herkesin içini yaktığını ifade eden Bozan, diğer taraftan da sivil halkın hedef alındığı saldırıların gerçekleşmesinin üzücü olduğunu vurguladı.

Bozan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kirli emeller ile Türkiye'nin itibarını ve içinde bulunduğu siyasi belirsizliği tetikleyerek arttırmanın hedeflendiği bu gibi üzücü eylemlere karşı millet olma bilinci ile hareket ederek birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz en temel dayanağımız olacaktır. Ülke bütünlüğünü istikrarını, huzur ve güvenini sarsmayı amaçlayan bu kişiler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Türkiye'yi uluslararası camiada güç durumda bırakmayı amaçlayan bu tür saldırıları planlayan milletimizin birliği ve bütünlüğü altında ezileceklerdir. Bu gibi elim olayların artık yaşanmaması en büyük temennimizdir. Kirli bir takım emellere Türkiye Cumhuriyeti ve vatandaşlarını alet etmek isteyen hainleri kınıyor, başta Şehitlerimiz olmak üzere, terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Teksif Çorlu Şubesi'nden Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement