Tem'de Devrilen Hafriyat Kamyonu Trafiği Durma Noktasına Getirdi - Son Dakika
Güncel

Tem'de Devrilen Hafriyat Kamyonu Trafiği Durma Noktasına Getirdi

TEM otoyolu üzerinde aşırı sürat nedeniyle devrildiği ileri sürülen bir hafriyat kamyonu trafiğin kitlenmesine neden oldu.

24.06.2015 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM otoyolu üzerinde aşırı sürat nedeniyle devrildiği ileri sürülen bir hafriyat kamyonu trafiğin kitlenmesine neden oldu. Kaza nedeniyle trafikte kilometrelerce kuyruk oluşurken yaralanan kamyon sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre kaza, TEM otoyolu Edirne İstikametinde Batışehir mevkiinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aşırı süratli olduğu öne sürülen 34 EC 6139 plakalı hafriyat kamyonu sürücüsü Ahmet Akman bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon bir süre sonra yola devrilerek yükünü asfalta döktü. Kaza sırasında yaralanan Ahmet Akman ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen belediye ekipleri yola savrulan çamur ve bidonları yoldan kaldırmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, aşırı derecede pis kokan çamur ve bidon içerisindeki maddelerin içeriğini tespit etmek için inceleme başlattı.

KAZA NEDENİYLE KİLOMETRELERCE TRAFİK KUYRUĞU OLUŞTU

Öte yandan kaza nedeniyle TEM otoyolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Tıkanan trafik nedeniyle olay yerine gelen polis ekipleri, yan yoldan trafik akışı vererek yoğunluğu azaltmaya çalıştı. devrilen kamyonun yoldan kaldırılması için olay yerine kurtarıcı araçları sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tem'de Devrilen Hafriyat Kamyonu Trafiği Durma Noktasına Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement