Temsan Özelleştirmesinde Danışmanlık İhalesi - Son Dakika
Ekonomi

Temsan Özelleştirmesinde Danışmanlık İhalesi

Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ (TEMSAN) özelleştirmesi için açılan danışmanlık hizmetleri alım ihalesini 4 şirketten oluşan konsorsiyum kazandı.

27.10.2015 13:58

Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ (TEMSAN) özelleştirmesi için açılan danışmanlık hizmetleri alım ihalesini 4 şirketten oluşan konsorsiyum kazandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca 2 6 Ekim'de yapılan ihale sonucu TEMSAN'a özelleştirme sürecinde danışmanlık sağlayacak şirketler belli oldu.

TEMSAN özelleştirmesi için açılan danışmanlık hizmetleri alım ihalesinde Group Law Firm, ACE Gayrimenkul, ELTEMTEK ve Grant Thornton konsorsiyumu en yüksek teklifi verdi. İhaleyi kazanan şirketler ile Özelleştirme İdaresi arasında sözleşme imzalandı.

Türkiye'de hidroelektrik santrallerin dizayn, imalat, montaj ve test işlemlerini sürdüren TEMSAN, küçük hidroelektrik santrallerin üretim faaliyetlerini de gerçekleştiriyor.

TEMSAN'ın Hazineye ait yüzde 100 oranındaki hissesinin özelleştirme kapsam ve programına alınma kararı, 24 Haziran'da Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Temsan Özelleştirmesinde Danışmanlık İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement