Tepebaşı, Gençler İçin Sınav Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı, Gençler İçin Sınav Nöbetinde

Tepebaşı, Gençler İçin Sınav Nöbetinde

Tepebaşı Gençlik Meclisi, geçen sene olduğu gibi bu sene de öğrenciler için nöbette.

20.11.2015 15:04

Tepebaşı Gençlik Meclisi, geçen sene olduğu gibi bu sene de öğrenciler için nöbette.

Anadolu ve Osmangazi Üniversiteleri'nin vize haftalarında evlerine yakın yerde ders çalışmak isteyen öğrenciler için Tepebaşı Gençlik Meclisi gönüllüleri, AÖF binası arkasında bulunan 29 Ekim Gençlik Merkezi'ni kütüphaneye çevirdi. 3 adet sessiz 1 adet sesli salon ve 1 adet bilgisayar laboratuvarını öğrencilerin yararlanabilmesi için 2 hafta boyunca 24 saat açık tutulmasının yanı sıra, çay-kahve-meyve suyu ve kek ikramında bulunuluyor. 24 saat güvenlik görevlileri ve Tepebaşı Gençlik Meclisi gönüllülerinin nöbet tuttuğu merkezi, öğrenciler evlerine yakın olmasının yanı sıra ücretsiz fotokopi, ders çalışırken yapılan ikramlar, çalışma salonları dolduğunda açılan yeni çalışma alanları ve rahatça bilgisayar kullanma imkanı için tercih ediyorlar.

HEM NÖBET TUTUYOR HEM DE ÇALIŞIYORLAR

Çoğunluğu öğrenci olan Tepebaşı Gençlik Meclisi gönüllüleri de hem nöbet tutuyor hem de sınavlarına hazırlanıyorlar. Sınavı olmayan gönüllüler ise, 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde bulunan Tepebaşı Gençlik Meclisi odasında kütüphane nöbetleri gibi gençlerin yararlanabileceği yeni fikirler üretiyorlar.

Kütüphane uygulaması geçen sene olduğu gibi şehrimizde bulunan iki üniversitenin final sınavları zamanında da devam edecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı, Gençler İçin Sınav Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement