Tepebaşı'nda Yaz Okullarında Spor ve Sanat Bir Arada - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nda Yaz Okullarında Spor ve Sanat Bir Arada

Tepebaşı\'nda Yaz Okullarında Spor ve Sanat Bir Arada

Tepebaşı Belediyesi, spor ve sanat ağırlıklı yaz okullarındaki kursların devam ettiğini, tatil dönemini yeteneklerini geliştirerek ve paylaşarak geçiren gençlerin, birbirleriyle yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurduğu bildirildi.

14.07.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi, spor ve sanat ağırlıklı yaz okullarındaki kursların devam ettiğini, tatil dönemini yeteneklerini geliştirerek ve paylaşarak geçiren gençlerin, birbirleriyle yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Belde Evleri başta olmak üzere çeşitli merkezlerde gerçekleştirilen, modern dans, halk oyunları, tiyatro, İngilizce, satranç, gitar, atletizm, masa tenisi, futbol, basketbol ve tekvando kurslarına 2 bin 450 öğrenci devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 2009 yılından bu yana yaklaşık 15 bin öğrencinin Tepebaşı Yaz Okulları'ndan hizmet aldığını belirterek, "Tepebaşı Belediyesi 7'den 70'e tüm yurttaşlarımıza hizmet veriyor. Yaz okulları ile gençlerde spor bilincini ve özgüveni geliştirmeyi, öğrencilere takım ruhu aşılamayı, paylaşım ve sevgi gibi kişisel gelişime katkıda bulunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nda Yaz Okullarında Spor ve Sanat Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement