Terek Grozny, Beşiktaş'tan Aras Özbiliz'e Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Terek Grozny, Beşiktaş'tan Aras Özbiliz'e Talip Oldu

Rusya'nın Terek Grozny takımı, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Aras Özbiliz'e talip oldu.

04.10.2016 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Spartak Moskova'dan bonservisini aldığı Aras Özbiliz, Rusya'ya geri dönebilir.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Siyah beyazlı kulübün bonservisini aldıktan sonra La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya kiraladığı futbolcu sezon başında kulübe katılmıştı. Sezon öncesi hazırlık kampında performansıyla dikkat çeken oyuncu Gökhan Töre'nin de ayrılmasıyla ilk 11'i zorlayacak oyuncular arasında gösterilmişti. Ancak Aras'ın durumu beklendiği gibi olmadı...

RUSYA'YA GİDEBİLİR

26 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ta formaya hasret kalması Rus kulüplerinin dikkatini çekti. Aras'ın en büyük çıkışını yaptığı Rusya Ligi'nde Terek Grozny takımının futbolcuyu kulübe kazandırmak istediği ifade edilirken siyah beyazlı yönetimin konuyla ilgili kararını Aralık ayında yapılacak transfer toplantısında vereceği aktarıldı.

Aras Özbiliz, 2015-2016 sezonunun devre arasında Rusya'nın Spartak Moskova kulübünden 1 milyon 300 bin euro karşılığında transfer edilmişti. Fikret Orman, Aras'la ilgili yaptığı açıklamada futbolcuyu iki yıl boyunca takip ettiklerini ve siyah beyazlılarda çok başarılı olacağını söylemişti. Aras'ı çok sevdiğini ifade eden Orman, oyuncunun sakatlığını atlattıktan sonra iyi bir sezon geçirmesini beklediğini belirtmişti.

(Hürriyet)

Terek Grozny, Beşiktaş\'tan Aras Özbiliz\'e Talip Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Terek Grozny, Beşiktaş'tan Aras Özbiliz'e Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement