Terme Belediyesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Terme Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Terme Ziraat Odası Başkanı Yetkin Karamollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.

16.05.2016 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Ziraat Odası Başkanı Yetkin Karamollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.

Tarımın Terme için son derece önemli bir sektör olduğunu belirten Kul, "Bu memleket ve bu topraklar hepimizin. El birliği ve güç birliği içerisinde olursak kazanırız. Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz, üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz." dedi. Tek gayelerinin Terme'nin tarım alanında gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak oluğunu ifade eden Karamollaoğlu ise şunları kaydetti: "Başkanımızın ilçemizin tarımı için duyarlılığını yakından biliyorum. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. İlçemizin tarım alanında belediyemiz iş birliğinde yapacağımız çalışmaları konuştuk. İlçemiz tarımına sağladığı katkılardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum."

Ziraat Odası Başkanı Karamollaoğlu, Terme'de çiftçilere ve tarıma verdiği katkılardan dolayı Başkan Kul'a teşekkür ederek çini tabak hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme Belediyesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement