Terme'de Belediye Ekipleri Camileri Temizliyor - Son Dakika
Güncel

Terme'de Belediye Ekipleri Camileri Temizliyor

Terme Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla ilçede bulunan camilerin temizliği gerçekleştiriliyor.

10.06.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla ilçede bulunan camilerin temizliği gerçekleştiriliyor.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ramazan ayı süresince ilçede bulunan camilerin temizliği yapılıyor. Camiler, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 5 kişilik ekip ile özel olarak alınan araçlarla temizleniyor. Temizliğin ardından camilere gül suyu püskürtülüyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı açıklamada, ramazan ayının fiziksel ve ruhsal temizlenme ayı olduğunu vurguladı.

İnsanların ruhunu ve vücudunu temizlerken, mekanların da temiz olması gerektiğini dile getiren Kul, "Kültürümüzde 'temizlik imandan gelir' diyoruz. Belediye olarak da topluma her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl bir hayırseverimizin katkılarıyla böyle bir hizmeti başlattık. Ramazan boyunca Terme'deki bütün camilerimizin halılarının yıkanmasından camlarının temizlenmesine kadar her türlü temizliğini yapacağız." dedi.

Cami temizliğine ilçenin tarihi camilerinden Pazar Camisi ile başladıklarını anlatan Kul, "Camilerin temizliği için 'İbadethane Temizlik Aracı' oluşturduk. Bütün profesyonel araçların yer aldığını bu araçla vardiyalı olarak 5 kişilik bir temizlik ekibi ramazan ayı süresince ilçedeki bütün camilerin temizliğini bitirecek." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme'de Belediye Ekipleri Camileri Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement