Terme'de Zabıta ve Trafik Ekiplerinden Ortak Denetim - Son Dakika
Güncel

Terme'de Zabıta ve Trafik Ekiplerinden Ortak Denetim

Terme'de, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi zabıta ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri işbirliğiyle denetim yapıldı.

19.01.2016 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme'de, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi zabıta ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri işbirliğiyle denetim yapıldı.

İlçede trafik ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu Atatürk, Çarşamba ve Fiskobirlik caddelerinde ortak denetim geçekleştiren ekipler, kaldırım işgallerini denetledi, park edilmesi yasak olan alanlarda bulunan araçlara müdahalede bulundu.

Uygulamada hatalı park edilen 14 araca cezai işlem uygulandı. Bir araç çekilerek otoparka kaldırıldı. Uygulamalar neticesinde caddedeki kaldırımlar yayaların kullanımına sunulurken hatalı park nedeniyle sıkışan araç trafiğinin önüne geçildi.

Vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için denetimlerin devam edeceğine vurgu yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Vatandaşlarımızın yürüyüş güzergahlarında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için kontroller yapıyoruz. Park ihlali ve kaldırım işgallerini belli aralıklarla denetlemeye devam edeceğiz. Terme'nin örnek olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda Termeli vatandaşlarımın gerekli hassasiyeti göstermelerini, zabıta ve trafik ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme'de Zabıta ve Trafik Ekiplerinden Ortak Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement