Terziler Bayram Mesaisinde - Son Dakika
Kültür Sanat

Terziler Bayram Mesaisinde

Terziler Bayram Mesaisinde

Kurban Bayramı terzilerin yüzünü güldürdü.

07.09.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı terzilerin yüzünü güldürdü.

İşlerin yoğunluğu yüzünden adeta erken bayram yaşayan terziler, vatandaşların bayramlıklarını hazırlamak için fazla mesai yapıyor.

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala, vatandaşlar hem özel kıyafetler diktirmek için hem de aldıkları kıyafetlerin beden ölçülerini düzelttirmek ve tadilat yaptırmak için terzilere gidiyor.

Edirne Terziler Odası Başkanı Hakan Fındıklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terzilerin bayram telaşı içinde olduğunu belirtti.

İş yoğunluğunun esnafı memnun ettiğini anlatan Fındıklı, "Hangi terziye giderseniz gidin hepsi dolu. Terzilerimiz vatandaşların taleplerine cevap vermeye çalışıyor. Her bayram haftası işler hep böyle artar. Bundan dolayı da memnunuz." şeklinde konuştu.

Terzi Kudret Öncü, işlerin yoğunluğundan dolayı yorgun olduklarını ancak iş yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Terzilerde yoğunluk yaşandığını ifade eden Öncü, "Özellikle son günlere doğru fazla mesai yapıyoruz. Gece geç saatlere kadar işimizin başındayız. Bundan dolayı da memnunuz." dedi.

Kentte uzun yıllardır terzilik yapan Selma Gavak ise, Kurban Bayramı üzeri işlerden gözle görülür bir artış olduğunu belirterek, "Hem Kurban Bayramının gelmesi hem de okulların açılmasının yaklaşması işleri yoğunlaştırdı. Tadilat olsun yeni dikimler olsun çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Terziler Bayram Mesaisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement