Tff Als Hastalığı Hakkında Bilinçlendirme Yapmak İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika
Spor

Tff Als Hastalığı Hakkında Bilinçlendirme Yapmak İçin Kolları Sıvadı

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'nin Brezilya ile yapacağı hazırlık karşılaşması öncesi ve sırasında ALS hastalığı konusunda farkındalığı arttırmak için çeşitli faaliyetler yapılmasını kararlaştırdı.

05.11.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın 12 Kasım'da Brezilya ile yapacağı hazırlık karşılaşması öncesi ve sırasında ALS hastalığı konusunda farkındalığı arttırmak için çeşitli faaliyetler yapılmasını kararlaştırdı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in talebi doğrultusunda, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı başkanlığında oluşturulan bir komite, Brezilya ile oynanacak hazırlık maçı öncesi ve sırasında çeşitli faaliyetlerle ALS hastalığı konusundaki farkındalığı arttırmak için çalışacak.

Komitede TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı'nın yanı sıra, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lig TV Maraton Programı Yapımcısı ve Sunucusu Şansal Büyüka, Milli Takımımızın eski oyuncuları Rıdvan Dilmen ve Metin Tekin'in yanı sıra Brezilya Milli Takımı eski kalecisi ve şu an kaleci antrenörlüğünü yapan Claudio Taffarel de yer alıyor.

Komitenin faaliyetleri 6 Kasım Perşembe günü TFF'nin Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yer alan merkezinde yapılacak bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşılacak. Toplantı saat 15:00'te başlayacak. Toplantıya ALS Derneği Başkanı İsmail Gökçek de katılacak.

Proje sayesinde ülkemizde İsmail Gökçek ve merhum Sedat Balkanlı gibi futbolcularımızın pençesine düştüğü bu elim hastalık konusunda toplumu bilinçlendirmeyi hedefleyen ALS Derneği'ne destek verilmesi hedefleniyor.

Yer: Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri - Riva

Tarih - Saat: 6 Kasım 2014 - Perşembe - 15:00

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tff Als Hastalığı Hakkında Bilinçlendirme Yapmak İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement