The Witcher 3 Dinamik Uzayan Sakallar - Son Dakika
Teknoloji

The Witcher 3 Dinamik Uzayan Sakallar

The Witcher 3 Dinamik Uzayan Sakallar

The Witcher 3 Dinamik Uzayan Sakallar Daha önce sitemiz üzerinden sizlere The Withcer 3 Wild Hunt oyunu için açıklanan bütün detayları açıklamıştık. Açıklanan tüm detaylar hakkında yazdığımız haberde oyunda Geralt karakterinin sakallarının uzayacağını ve bunun için berbere gitmemiz gerekeceğini yada isteğe bağlı olarak uzamış sakallar ile oynayacağımızı söylemiştik. Öncelikle The Withcher 3 Wild Hunt tüm detaylar haberine buradan ulaşabilirsiniz.

29.03.2015 01:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Witcher 3 Dinamik Uzayan Sakallar

Daha önce sitemiz üzerinden sizlere The Withcer 3 Wild Hunt oyunu için açıklanan bütün detayları açıklamıştık.

Açıklanan tüm detaylar hakkında yazdığımız haberde oyunda Geralt karakterinin sakallarının uzayacağını ve bunun için berbere gitmemiz gerekeceğini yada isteğe bağlı olarak uzamış sakallar ile oynayacağımızı söylemiştik. Öncelikle The Withcher 3 Wild Hunt tüm detaylar haberine ulaşabilirsiniz.

Şimdi ise bu konu hakkında yetkililerden bir açıklama geldi. Sonunda The Witcher 3 oyunu için bu sakal mevzusunu açığa kavuşturmuş oldular. Oyun editörleri arasında konuşulan ve tartışılan sakal konusu böylelikle sonuçlanmış oldu. The Witcher 3 oyunun da sakallar dinamik şekilde uzayacak.

The Witcher 3 Beard Sakal Geralt sakallar Geralt saç ve sakal stili sakal uzama dinamik sakallar

Oyun yapımcıları CD Project Red firmasından konu hakkında söylediklerine göre bu sakal uzama konusu dinamik şekilde olacak ve zamanla Geralt karakterinin sakalları uzayacak. CD Project Red firmasının İletişim Başkanı Michael Platkow-Gilewski konu hakkında şunları söyledi;

"Yanlış duymadınız Geralt'ın sakalları uzayacak. Bir yerden bir yere geçerken yani oyundaki lokasyonunu değiştirirken ve oyunda zaman geçtikçe bu sakallar uzamaya devam edecek. Bu durumları kendinizde belirleyebilir olacaksınız. Yani sakal uzunluğunu kendiniz ayarlaya bileceksiniz. Bilmeniz gereken şey evet sakallar uzayacak ama Gandalf sakalı kadar da uzamayacak elbette. Fakat bazı oyuncuları üzmemek için çıkacak olan ücretsiz DLC ile Geralt için saç ve sakal stillerini kullanabileceksiniz ve isterseniz bu şekilde kalabilecek. Bu özel saç ve sakal stilleri seçildikten sonra uzama duracak. Çünkü bundan sonra devam etmesi güzel görünmeyebilir.

Bir çok gecikmeden sonra The Witcher 3 Wild Hunt PC, Playstation 4 ve Xbox One için 19 Mayıs 2015 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Witcher 3 Dinamik Uzayan Sakallar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement