The Witcher 3 Yeni Güncelleme Ps4 İçin Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

The Witcher 3 Yeni Güncelleme Ps4 İçin Geliyor

The Witcher 3 Yeni Güncelleme Ps4 İçin Geliyor

The Witcher III: Wild Hunt, her ne kadar başarılı bir RPG oyunu olsa da yapımın PS4 sürümü problemlerinden bir türlü kurtulamadı.

29.08.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

the-witcher-gdc-2015

The Witcher III: Wild Hunt, her ne kadar başarılı bir RPG oyunu olsa da yapımın PS4 sürümü problemlerinden bir türlü kurtulamadı. Bugün, bu konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

The Witcher III'ü PS4 üzerinden oynayan okuyucularımızın oldukça net bir şekilde bildiği gibi, yapımın PS4 performans problemleri kullanıcılara saç baş yoldurtacak türden. Konuyla ilgili olarak, CD Projekt RED her ne kadar yeni güncelleme çıkartmış olsa da bu problemi bir türlü ortadan kaldırmayı başaramadı. Aksine gelen bazı güncellemeler bu durumu daha da kötü bir hale getirmeyi başardı…

Bugün Twitter üzerinden açıklama yapan CD Projekt RED çalışanı Marcin Momot, problemin bir sonraki Hearts of Stone hazırlığı yapacak güncelleme ile tamamen ortadan kalkacağını söyledi. Daha öncede benzer açıklamalarda bulunan Momot'un artık PS4 kullanıcılarına pek güven sağladığını düşünmüyoruz. Lakin, yapılacak tek şey beklemek ve görmek olacaktır.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Witcher 3 Yeni Güncelleme Ps4 İçin Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement