THY Kar Nedeniyle 355 Seferi İptal Etti - Son Dakika
Güncel

THY Kar Nedeniyle 355 Seferi İptal Etti

THY Kar Nedeniyle 355 Seferi İptal Etti

Türk Hava Yolları, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında yoğun kar yağışı nedeniyle, 18-19 Ocak tarihlerinde iç ve dış hattlardaki 355 seferi iptal ettiğini duyurdu.

17.01.2016 22:17  Güncelleme: 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları (THY), 19 Ocak'ta Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle iç ve dış hatta 69 seferi iptal ettiğini duyurdu.

PLANLANAN 69 SEFER İPTAL OLDU

THY'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 19 Ocak'ta, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında beklenen meteorolojik hadise ve yoğun kar yağışı nedeniyle, iç ve dış hatta planlanan 69 sefer yapılamayacak. Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu, "www.turkishairlines.com" internet adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek.

TOPLAMDA 355 SEFER İPTAL

THY, yarın da Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle iç ve dış hatta 246 seferi iptal ettiğini bildirmişti. Son iptallerle birlikte toplamda 355 sefer iptal edilmiş oldu. Sefer iptallerinin THY'ye maliyeti henüz açıklanmadı. Ancak THY'nin rötor nedeniyle havalimanında masur kalan yolcuları, havacılık kuralları gereğince otellerde ağırlamak zorunda olduğu biliniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel THY Kar Nedeniyle 355 Seferi İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • eko: yahu her haberde Thy sefer iptal etti.....Thy....Thy.....sanki diğer şirketlerin uçağı kalkış yapabiliyor??????? 0 0 Yanıtla

Advertisement