TIR Şoförünü 'Defol Türk' Diyerek Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

TIR Şoförünü 'Defol Türk' Diyerek Öldürmüşler

TIR Şoförünü \'Defol Türk\' Diyerek Öldürmüşler

Almanya'da 2 gün önce kızını otogara bırakmaya giden Türk TIR şoförünü, beyzbol sopalı 5 Rus genci döverek öldürmüştü. Olayın Türk düşmanlığından çıktığı ortaya çıktı.

21.05.2015 07:35  Güncelleme: 19:14

Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarında bulunan Löhne kasabasında yaşayan Harun Aydurmuş, beyzbol sopalı 5 Rus genci tarafından kafatası parçalanana kadar dövülerek öldürülmüştü. Olayın Türk düşmanlığından çıktığı ortaya çıktı.

"DEFOL TÜRK" DİYE BAĞIRMIŞLAR

Kardeşinin ırkçılık kurbanı olduğunu öne süren Harun Aydurmuş, "Bir Alman kadın, gençlerin kardeşime vururken 'Defol Türk' diye bağırdığını söyledi" dedi.

TAM HAYATIN TADINI ÇIKARACAKTI

Gümüşhaneli Harun Aydurmuş (45), 8 yaşındayken anne ve babası ile birlikte Almanya'ya giderek burada yaşamaya başladı. 25 yaşında bir nakliyat firmasında işe giren ve uluslararası TIR şoförlüğü yapmaya başlayan 6 çocuk babası Aydurmuş, yaklaşık 3 ay önce kalp krizi geçirince emekliye ayrıldı. Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarında bulunan Löhne kasabasında yaşayan Aydurmuş, 3 gün önce 5 Rus gencin beyzbol sopalı saldırısı sonucu can verdi.

"KIZINI GARA BIRAKMAK İÇİN GİTMİŞ"

Aydurmuş'un Gümüşhane Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan ağabeyi Yaver Aydurmuş, "Kardeşimin Sibel, Songül, Selma adında 3 yetişkin kızı Hannover kentinde çalışıyordu. Kızlar Anneler Günü nedeniyle aldıkları hediyeleri ablaları Selma Aydurmuş'a vererek Bielefeld kentinde oturan annelerine göndermişler. Akşam saatlerinde ise kardeşim, kızını gara bırakmak için olay yerine gitmiş." dedi.

"CAMI PARÇALAMIŞLAR"

Aydurmuş şöyle devam etti: "Olayın nedeninin Türk düşmanlığından kaynaklandığı yönünde iddialar var. Kardeşimin aracının arka camında bir Türk bayrağı vardı. Görgü tanığı bir Alman kadının ifadesine göre ellerinde beyzbol sopaları olan 5 kişilik grup 'Defol Türk' gibi laflar ederek bayrağın bulunduğu camı parçalamışlar ve kardeşime saldırmışlar."

Öte yandan Alman polisinin gözaltına aldığı 5 Rus gençten 4'ünü serbest bıraktığı, görgü tanıklarının ifadeleri sonrası bu kişileri tekrar gözaltına aldığı belirtildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TIR Şoförünü 'Defol Türk' Diyerek Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • b.ersoy: Türkün türkten başka dostu yoktur... 28 10 Yanıtla
  • ŞİYAR: ORADA Kİ SÖFOR KÜRT OLSAYDI O RUSLARIN AĞZINI BURNUNU DAĞPITIRDI VALLA. TÜRK DAYAK YEMİŞ VE ÖLMÜŞ...SİZ HİÇ BİR KÜRDÜN DAYAK YEDİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ 4 32 Yanıtla
  • Kurd: Bir Kurd olarak bu wahset beni cok uzmustur yaziklar olsun burda Rahmetli ister Turk ister Kurd ve ister hangi irktan olsa olsun sonutta ortada bir vahsat var Bu vahsat kabul edilmez Allah Rahmet eylesin 29 1 Yanıtla
  • ZAZA23: sizin kadınlarınız türkiyeye gelir nasılsa görüşürüz 23 6 Yanıtla
  • Yasin: Haberi tam okuyun Gümüşhaneli diyor yani tam bir Türk tipe baksana üç Hilal işareti yapan ve kendisine Alperen milliyetçi diyen Şahıslar sizler bu ülkenin kanayan yarasıaınıZ orada bir insan ölmüş ne fark eder Türk Kürt ben Kürdüm ama o Türk'ün orada öldürülmesi beni vicdanen çok rahatsıZ etmiştir 27 2 Yanıtla
  • YOZGALİcCc: İrkimdan utanir oldum. Çoğu yerde türk degilim diyorum. 6 15 Yanıtla
  • turhalli: ŞU HDP nin adini duymak istemiyorummmmmmmmmmnnn 13 7 Yanıtla
  • ....: ırkçı şerefsizler...ayyaş köpekler.. 18 1 Yanıtla
  • ufuk: t,pe bakasan bu zaten baştan aşağı kürt. 1 15 Yanıtla
  • Yavuz: Bütün dünya saldirdi yok etmek icin türkleri ellerine kandan baskabisey alamadilar türkler ordularla yenilmez masa basinda yenilir anladilar 10 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement