Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı

Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı

Tiyatro Öteki Hayatlar, sezon için özel olarak sahneye koyduğu "10" oyununun gösterimiyle 10. yılını kutladı.

14.01.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tiyatro Öteki Hayatlar, sezon için özel olarak sahneye koyduğu "10" oyununun gösterimiyle 10. yılını kutladı.

Tiyatrodan yapılan yazılı açıklamaya göre, uzun yıllar Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu'nda yerli ve yabancı birçok yazarın oyunlarını sahneye koyan ekip, 2005'ten bu yana 10 sezon boyunca, aralarında H. Can Utku, Gülçin Kaya ve F. Yüksel Sendan'ın da bulunduğu 3 yazar ve 4 yönetmen tarafından gerçekleştirilen 17 prodüksiyonda, 48 oyuncu performansıyla seyirciyle buluştu.

Afife Tiyatro Ödülleri, Direklerarası Seyircileri, İsmet Küntay Ödülleri ve Ekin Yazın Dostları tarafından 7 ödüle değer görülen Tiyatro Öteki Hayatlar'ın oyunları, devlet tiyatroları, Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki üniversite tiyatroları ve diğer amatör topluluklar tarafından da sahnelendi.

Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. yılın özel projesi olan "10" ile sezon boyunca cuma ve cumartesi akşamları Yan Etki Sahne'de olacak. Geçen yıl başlayan "Üç Yapraklı Yonca" ve "Başıbozuklar Zirvesi" oyunları da seyirciyle buluşacak.

Tiyatro, sezonun ikinci yarısında ilk oyunları "Adviye"yi 9 yıllık aradan sonra ilk günkü kadrosuyla yeniden oynamaya hazırlanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement