Tkdk'nın 13'üncü Çağrı Döneminde 117 Proje Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Tkdk'nın 13'üncü Çağrı Döneminde 117 Proje Kabul Edildi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğünün 13'üncü çağrı döneminde 117 projenin kabul edildiği bildirildi.

25.02.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğünün 13'üncü çağrı döneminde 117 projenin kabul edildiği bildirildi.

TKDK Burdur İl Koordinatörü Selami Okka yazılı açıklamasında, 13'üncü çağrı döneminde kabul edilen 117 proje için bu yıl yaklaşık 25 milyon lira hibe ödenmesinin planladığını kaydetti.

Burdur'daki potansiyelin bu çağrı döneminde en üst noktaya ulaştığını ifade eden Okka, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kabul edilen projelerimizin 6'sı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, 7'si kırsal turizm projesi kapsamındaki apart otel projesidir. Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması sektöründen 1 adet süt işleme, meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması sektöründen 1 adet soğuk hava deposu, yerel ürünler ve mikro işletmelerin geliştirilmesi sektöründen de 2 adet mermer işleme projesi alındı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tkdk'nın 13'üncü Çağrı Döneminde 117 Proje Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement