Tki Tavşanlı Linyitspor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da Boluspor Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlı ekip, kültür fizik, düz koşu, ikili mücadele ve gol çalışması yaptı.

13.12.2013 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, pazar günü sahasında Boluspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-siyahlı ekip, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde kültür fizik, düz koşu, ikili mücadele ve gol çalışması gerçekleştirdi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Sorumlusu Salih Yorulmaz, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Boluspor maçı için çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini belirten Yorulmaz, şöyle konuştu:

"Pazar günü bu inançla saha çıkacağız. Arkadaşlarımız da bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkında. İnşallah bu inancı sahaya yansıtıp, bu maçtan üç puanla çıkacağımızı düşünüyorum. Ben yıllarca Boluspor'da top oynadım, takım kaptanlığı yaptım. Şu anda burada çalışıyor, buranın ekmeğini yiyorum. Duygusallığın profesyonellikte yeri yoktur. Takımımızın kazanması doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu hafta takımımızda Cafercan sarı kart cezalısı, Gideon Sani sakat. Bunların dışında bir eksiğimiz yok. Taraftarlardan bir isteğimiz var, bizi maç sonuna kadar desteklesinler, futbolcularımıza sahip çıksınlar. Biz bir haftadan beri ağır zeminde çalışıyoruz. Bunun da bizim lehimize olacağını düşünüyorum. Bu maçı kazanırsak ligden kopmayız."

Yorulmaz, kalan maçları kaybetmeyi düşünmediklerini, kazanmaları halinde ligde üst grubu yakalama şanslarının olacağını sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement