Tki Tavşanlı Linyitspor'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, yarın oynayacakları Fethiyespor maçı hazırlıklarını tamamladı TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Durmuş: "İyi bir rakiple oynayacağız ama kazanmak adına bütün gücümüzü ortaya koyacağız. 6 maçımızın 5'ini düşme hattındaki rakiplerimizle yapacağız. Bu maçları kazandığımız takdirde.

01.04.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, yarın sahasında Fethiyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-siyahlılar, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki idmanda, taktiksel çalışmasının yanı sıra duran top, hücum ve şut çalışması ile düz koşu yaptı.

Antrenmanın ardından teknik direktör Ali Nail Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın kendileri gibi düşme hattında oynayan bir başka takım olan Fethiyespor ile mücadele edeceklerini söyledi.

Tek hedeflerinin bu maçı kazanmak olduğunu belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Fethiyespor ile şu an aramızda 4 puan fark bulunuyor. Bizim onlara göre bir maçımız da eksik. Dolayısıyla maçı kazanmamız halinde geleceğimiz yer, bize büyük bir avantaj sağlayacak. Bunun her anlamda farkında ve bu psikoloji ile maça hazırlandık. İyi bir rakiple oynayacağız ama kazanmak adına bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Şu an son 6 maça girerken çare kendimizde. Kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz ve kimseye de ihtiyacımız yoktur. 6 maçımızın 5'ini düşme hattındaki rakiplerimizle yapacağız. Bu maçları kazandığımız takdirde ligde kalırız. Bugün de taktiksel anlamda rakibin zayıf ve güçlü yönlerine göre çalıştık." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tki Tavşanlı Linyitspor'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement