Tochi Adaptör ve Bataryaları ile Ezber Bozuyor - Son Dakika
Güncel

Tochi Adaptör ve Bataryaları ile Ezber Bozuyor

Tochi Adaptör ve Bataryaları ile Ezber Bozuyor

Dizüstü bilgisayarınızda adaptör ve batarya sorunlarından sıkıldınız mı?

16.11.2012 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Universal uçlar dizüstü bilgisayarınızın girişlerinde bozulmalara mı neden oluyor? Zamanla işlevini yitiren notebook adaptör ve bataryaları cihazınızın performansını mı etkiliyor? Notebook markanızın orijinal batarya ve adaptörlerinin fiyatları yüksek mi geliyor ya da sahte etiketli, kalitesiz ürünlerle sorunlar mı yaşadınız?

TOCHI, dizüstü bilgisayarlar için uzun ömürlü, garantili, ekonomik, güvenli adaptör ve bataryaları ile notebook kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor…

Üstün kaliteli TOCHI adaptör ve bataryalar, tüm notebook modellerine uyum sağlıyor ve performanslarını arttırıyor. Güçlü ve dayanıklı yapıya sahip olan adaptör ve bataryalar Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıl garanti veriyor. 3 girişli kablo, bire bir uç, 1 yıl cell garantisi ve bire bir değişim garantisi olan, retail box kutularda muhafaza edilen ürünler, daha tasarım aşamasında yenilikçi ve çevreye duyarlı olarak üretiliyor.

TOCHİ adaptör ve bataryalar, geniş ürün yelpazesiyle Türkiye'nin her noktasından tedarik edilebiliyor.

Türkiye'nin en geniş dağıtım ağına sahip yedek parça tedarikçisi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen ERPA tarafından, dizüstü bilgisayarlar için üretilen TOCHI markalı batarya ve adaptörler Türkiye'nin önemli teknoloji marketlerinden olan BİMEKS mağazalarından ve on-line alışveriş sitelerinden satın alınabilir; ya da 0(212) 293 58 26 numaralı telefondan ürün siparişi verilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tochi Adaptör ve Bataryaları ile Ezber Bozuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement