Tok, Saathane Esnafı ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tok, Saathane Esnafı ile Buluştu

Tok, Saathane Esnafı ile Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Saathane'de bulunan esnaflarla bir araya geldi.

25.06.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Saathane'de bulunan esnaflarla bir araya geldi. Başkan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak esnaflarımıza gereken her türlü desteği esirgemeyeceğiz" dedi.

Saathane esnaflarından Süleyman Çebi tarafından düzenlenen kahvaltıda esnaflarla buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, esnafın sıkıntılarını dinleyerek yardımcı olmaya çalıştı. Oyuncakçılar arastasında yapılan kahvaltı programında esnaf Süleyman Çebi, Başkan Tok'a çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Esnaflığın içinden geldiğini ve ticaretin son derece meşakkatli bir iş olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Saathane esnaflarımızla beraber olmaktan son derece mutluluk duydum. Gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalara sadece 1-2 kez ile sınırlanmamalı, bizler hep sizlerin yanındayız. Esnaflıktan gelmiş bir kardeşiniz olarak ticaretin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunun son derece farkındayım. Bu nedenle esnaflarımıza gereken her türkü desteği çekinmeden vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Süleyman Çebi kardeşimize bu güzel buluşmayı hazırladığı için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tok, Saathane Esnafı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement