Tokat - Erbaa'da 19 Kez Artçı Sarsıntı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Tokat - Erbaa'da 19 Kez Artçı Sarsıntı Yaşandı

Erbaa'da 19 kez artçı sarsıntı yaşandı TOKAT'ın Erbaa ilçesinde dün akşam meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası, ilçede dün akşam bu yana kadar 19 kez artçı deprem yaşandı.

10.10.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa'da 19 kez artçı sarsıntı yaşandı

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde dün akşam meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası, ilçede dün akşam bu yana kadar 19 kez artçı deprem yaşandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, dün akşam merkez üssü Erbaa ilçesine bağlı Yoldere köyünde 5.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası ilçede artçı sarsıntılar sürüyor. İlçede 5.1 şiddetindeki depremden sonra gece saatlerinde ve bugün Doğanyurt, Tepekışla, Gümüşalan ve Ayan Köylerinde 2 ile 3.5 arasında değişen şiddetlerde 19 artçı sarsıntı oldu. Yaşanan sarsıntılar Tokat merkezde de hissedilirken, herhangi can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Ayrıca yaşanan deprem sonrası ilçede güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir marketin raflarındaki ürünler yere saçılırken, vatandaşların korku içerisinde dışarıya kaçıştıkları görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat - Erbaa'da 19 Kez Artçı Sarsıntı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement