Tokat'ın Enler Gecesine Yeşilçam'ın Emektarları Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Tokat'ın Enler Gecesine Yeşilçam'ın Emektarları Damga Vurdu

Tokat\'ın Enler Gecesine Yeşilçam\'ın Emektarları Damga Vurdu

Her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen Tokat'ın enleri ödül töreninin 7.cisine Yeşilçam'ın emektar oyuncuları damgasını vurdu.

08.02.2014 11:35  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen Tokat'ın enleri ödül töreninin 7.cisine Yeşilçam'ın emektar oyuncuları damgasını vurdu. İş dünyası, eğitim, kültür- sanat ve spor alanında toplamda 40 ödülün verildiği geceyi düzenleyen Tokat yayın grubunun sanat koordinatörlüğünü üstlenen Oyuncu Erol Koçan," Bu yıl yeşilçam'a emek vermiş, Türk Sinemasının değerli üstadlarını da unutmadık ve jüri özel ödülleri taçlandırarak, vefa borcumuzu ödemek istedik" dedi.

Tokat platformunun bu yıl 7. sini gerçekleştirdiği "Tokat'ın enleri ödül töreni "ne sanat, siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım oldu. Geleneksel hale gelen ödül töreninin sanat koordinatörlüğünü yapan oyuncu Erol koçan "Türk sinemasında yer etmiş emektar oyuncularımıza vefa borcumuzu ödüllerimizle bir nebze de olsa gösterebildiysek ne mutlu bize. Ayrıca yapımcılara yeni projelerinde yeşilçamın emektarlarını da unutmamalarını hatırlatmak istiyorum." Dedi.

Ödül töreninde Türk sinemasının değerleri olarak Murat Soydan, Bahar Öztan, Tuğrul Meteer, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu, Teoman Ayık, Muharrem Erdemir, Göksal Kaya, Yakup Yavru, Yavuz Karakaş ve Muharrem Erdemir gibi ünlü isimler seyirci ile buluştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tokat'ın Enler Gecesine Yeşilçam'ın Emektarları Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement