Tokat'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor

Tokat\'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor

Tokat'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası Tokat-Sivas karayolunda tipi nedeniyle görüş mesafesi 15 metreye kadar düştü, bazı araçlar yolda kaldı.

18.02.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası Tokat- Sivas karayolunda tipi nedeniyle görüş mesafesi 15 metreye kadar düştü, bazı araçlar yolda kaldı.

Tokat'ta sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırdı. Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı Tokat-Sivas karayolunda ise sürücülere zor anlar yaşattı. Tipi nedeniyle görüş mesafesi bazı noktalarda 15 metreye kadar düştü. Karayolunun Çamlıbel ve Kızıliniş mevkisinde bazı araçlar etkili olan tipi nedeniyle yolda kaldı. Malatya'ya polis güvenlik bariyeri taşıyan bir TIR ise yoldan orta refüje kaydı.

KIZILAY YARDIMDA BULUNDU

Bu arada Türk Kızılayı Tokat Şubesi, kar yağışı dolayısıyla yolda kalan araç sürücülerine içerisinde meyve suyu, su, kek ve bisküvi bulunan poşetleri verdi. Tokat'tan Sivas'a giderken Çamlıbel mevkinde tipi nedeniyle bir süre bekleyen sürücü Yılmaz Kaya ise, Kızılay'a teşekkür ederek, "Kar ve buzun üstünde gelebildik buraya. Zirveye kadar rahat çıktık ama inişi biraz daha dikkatli ineceğiz. Yollar sıkıntılı. Bu yaptığınız güzel bir çalışma. Yolda kalan insanlar var, karınları acıkabilir" dedi.

Bu arada Kızılay görevlileri bölgede bulunan hayvanlara da yiyecek bıraktı. Kar yağışının cumartesi gününe kadar devam edeceği bildirildi.

. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement