Tokat'ta Terör Operasyonunda 6 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Terör Operasyonunda 6 Tutuklama

Tokat\'ta Terör Operasyonunda 6 Tutuklama

TOKAT'ta, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs ile birlikte gözaltına alınan 16 kişiden, adliyeye sevk edilen 6'sı tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

15.09.2016 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKAT'ta, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs ile birlikte gözaltına alınan 16 kişiden, adliyeye sevk edilen 6'sı tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri (TEM) tarafından geçen hafta Tokat merkezli 15 ilde terör örgütü PKK ve sözde gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs, HDP Tokat İl Eşbaşkanı Kadir Akkaya, HDP Merkez İlçe Başkanı Erdal Bektaş'ın da aralarında bulunduğu toplam 16 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 kişi adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden D.B., İ.T., Ç.B., R.Ş., D.K., Y.D. 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanırken, B.Ö. ile B.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HDP'li Altınörs ile diğer 7 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

- Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Terör Operasyonunda 6 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement