Tolga Zengin İçini Döktü - Son Dakika
Spor

Tolga Zengin İçini Döktü

Tolga Zengin İçini Döktü

Club Brugge maçında Beşiktaş taraftarının tepkisine maruz kalan deneyimli kaleciden önemli mesajlar.

21.03.2015 10:02

Cul Brugge maçında uzun bir sakatlık döneminin ardından kaleyi devralan ancak kötü performansı nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlarların tepkisine maruz kalan Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Tolga Zengin, protestoları normal karşıladığını söyledi.

Milliyet'e yaptığı açıklamalarda maç sonunda moralinin çok bozuk olduğu için doğrudan soyunma odasının yolunu tuttuğunu dile getiren Tolga, "Şu an üzülecek durumda değilim. Bunlar futbolun olağan şeyleri bunlar. Türkiye'de oynayan bir futbolcu olarak bu tür protestolara alışmak zorundayım. Bizler her zaman önümüze bakmalıyız. Bu hafta sonu Fenerbahçe ile çok önemli bir maç var. Sadece onu düşünüyorum." dedi.

"RÜŞTÜ AĞABEY BİLE..."

Türkiye'nin en büyük kalecilerinden Rüştü Reçber'in bile zaman zaman protesto edildiğini belirten Tolga, sözlerine şöyle devam etti: "Rüştü ağabey de böylesine protestolara kafasını takmazdı. Tabii ki üzücü bir durum ama bizler işimizi elimizden geldiği sürece yapmak zorundayız. Sağolsun yöneticimiz Mete Vardar, hocamız Slaven Bilic ve takım arkadaşlarım soyunma odasında beni teselli etmeye çalıştılar. Biz iyi bir takımız ve takımda çok iyi arkadaşlık havası var. Taraftara bir şey diyemem. Turu geçemediğimiz için onlar da çok üzüldü. Biz istemez miyiz taraftarımızı gururlandıralım, mutlu edelim. Ama olmadı. İnşallah sezon sonunda bu camiaya bir şampiyonluk kazandırırız."

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tolga Zengin İçini Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement