Tom's Kitchen'dan Yeni 'Çocuk Menüsü' - Son Dakika
Güncel

Tom's Kitchen'dan Yeni 'Çocuk Menüsü'

Tom's Kitchen'dan Çocuklara Lezzetli Bir 23 Nisan Sürprizi!

17.04.2014 15:20

Sıcak ve rahat bir ortamda kahvaltıdan akşam yemeğine kadar lezzetli ve farklı seçenekler sunan Tom's Kitchen, aileleri ile birlikte gelen çocukları da unutmayarak onlara özel bir menü hazırladı. Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı İngiliz şef Tom Aikens'ın 'İngiliz brasserie' konseptiyle hizmet veren restoranı Tom's Kitchen İstanbul, yeni 'Çocuk Menüsü'nü ilk kez 23 Nisan'da sunmaya başlayacak.

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Tom Aikens'ın ilk şubesini 2006 yılında Londra Chelsea'de açtığı Tom's Kitchen, İstanbul'da çocuklara lezzetli bir 23 Nisan sürprizi yapacak. Tom's Kitchen'ın ilk kez 23 Nisan'da servis etmeye başlayacağı 'Çocuk Menüsü', farklı seçenekleriyle çocuklara da aradıkları lezzetleri sunacak.

Modern bir İngiliz brasserie'si olan Tom's Kitchen İstanbul'un çocuk menüsünde ana yemek olarak çocukların favori yiyeceklerinden Spaghetti, Peynirli Macaroni, Çıtır Tavuk, Balık Köfteleri ve Mini Burger; tatlı olarak ise Neapolitan Sundae, Sütlü Çikolatalı Profiterol, Taze Meyveler ve leziz içecekler yer alıyor.

170 kişi oturma kapasitesine sahip, zengin içecek ve kokteyl menüsü ile de dikkat çeken mekanda Pazartesi'den Cuma'ya 08.00-11.45, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-11.45 saatleri arasında kahvaltı menüsü servis ediliyor. Mekan haftanın her günü kapanışa kadar öğlen-akşam yemeği, çocuk ve bar menüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tom's Kitchen'dan Yeni 'Çocuk Menüsü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement