Tony İçin Seferberlik - Son Dakika
Güncel

Tony İçin Seferberlik

Tony İçin Seferberlik

Ordu’da komşunun köpekleriyle kavga eden ve yaralandığı 5 gün sonra fark edilen Tony adlı köpek için Zabıta personeli adeta seferber oldu.

30.01.2017 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da komşunun köpekleriyle kavga eden ve yaralandığı 5 gün sonra fark edilen Tony adlı köpek için Zabıta personeli adeta seferber oldu.

Kumru ilçesi Yukarı Damlalı Mahallesi'nde Kemal Coşkun'un köpeği ile Tony adlı köpek 5 gün önce kendisinden daha büyük köpeklerle kavga etti. Bu kavgada yaralanan Tony, yaralandığını kimseye fark ettirmedi. Ancak kavganın 5. günü hastalanan ve rahatsızlanan Tony'nin durumunu fark eden sahibi yolların kardan kapalı olması sebebiyle veterinere götüremeyince Ordu Büyükşehir Belediyesini aradı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi durum hakkında Kumru Belediyesine bilgi verdi. Kumru Belediyesi ekipleri ve zabıta personeli kardan kapalı yolu açmak için seferber oldu. Bir saatlik mücadelenin ardından yol açılınca Tony, battaniyeye sarılarak veterinere götürülmek üzere yola çıkarıldı. Köpeğin sahibi Kemal Coşkun, köpeğinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Kemal Coşkun'un gelini Havva Coşkun, "Köpeğimiz yaralandı. Ben sabah itfaiyeyi aradım. Onlarda Büyükşehiri aramış. Onlar da sağ olsun Kumru Belediyesine haber vermiş. Şu anda veterinere götürüyoruz. İnşallah iyileşip gelecek" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tony İçin Seferberlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement